Wednesday, November 16, 2005

 

DAT302 - Architecting the Right Solution - Transact-SQL or SQLCLR

Interessant sessió a on s'intentava donar una resposta a la pregunta que formula l'aparició de SQLCLR en Visual Studio 2005: Quan crear storeds procedures en .NET o quan seguir fent-ho amb TSQL?

Durant la presentació es va mostrar pas a pas com crear un stored procedure en .NET, com configurar el SQL Server per a carregar l'assembly i com interoperar desde un stored procedure en .NET amb un stored procedure en TSQL (i viceversa).
Per demostrar el guany en rendiment que hi ha en SQLCLR en el cas d'stored procedures amb gran cost computacional i gran complexitat procedural, va implementar un stored procedure complex (què feia no ho va dir, però almenys el llistat es veia complex) tan en SQLCLR com en TSQL i va executar els dos. En SQLCLR va tardar uns 40 segons, en TSQL quan portava 5 minuts encara no estava (segons va dir tardava aproximadament una hora i mitja).

Al final les conclusions: TSQL millor per a set-operations i SQLCLR millor per a stored procedures amb certa complexitat procedural i obviament per tots aquells storeds que requereixin potencia de càlcul.

La sessió va ser clara, amb unes demos força ben preparades i considero que tot força ben explicat.

Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?